Poziv za izgradnju javnih garaža u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za izgradnju javnih garaža u Novom Sadu

Grad Novi Sad objavio je Javni poziv za projektovanje, izgradnju, upravljanje i održavanje javnih garaža na teritoriji Grada Novog Sada za četiri javne garaže i to u Ulici Modene, na uglu Uspenske i Šafarikove ulice, kod zgrade Pokrajinske vlade i Skupštine AP Vojvodine, kao i na Trgu republike. Koncesija je oblikovana po partijama i zainteresovana lica mogu da podnesu ponudu za jednu ili više partija.

Ovim je Grad nastavio strateško rešavanje nedostatka parking-mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao jedne od najučestalijih propratnih pojava urbanog razvoja grada. Prema rezulatima analiza Smart plana za Grad Novi Sad, najizraženiji nedostatak mesta za parkiranje je upravo u centralnom gradskom području.

Izgradnjom jedne nadzemne i tri podzemne javne garaže u užem gradskom jezgru, na racionalan način biće rešen problem mirujućeg saobraćaja i stvoreni preduslovi za uređenje gradskih trgova i njihovog privođenja nameni predviđenoj planom detaljne regulacije.

S obzirom na to da je u pitanju velika investicija i da je objavljeni javni poziv međunarodnog karaktera, Grad očekuje učešće kako domaćih, tako i stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta.

Javni poziv objavljen je u Službenom glasniku Republike Srbije, na Portalu javnih nabavki, internet stranici Grada, internet stranici Tenders Electronic Daily – internet izdanju dodatka Službenom listu Evropske unije, kao i u dnevnim listovima koji se distribuiraju na teritoriji Republike Srbije.

Rok za podnošenje ponuda je 21. februar 2020. godine do 10.00 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Strateško rešavanje nedostatka parking mesta

Izvor: Blic, 16.Dec.2019

Grad Novi Sad objavio je Javni poziv za projektovanje, izgradnju, upravljanje i održavanje javnih garaža na teritoriji Grada Novog Sada za četiri javne garaže i to u Ulici Modene, na uglu Uspenske i Šafarikove ulice, kod zgrade Pokrajinske vlade i Skupštine AP Vojvodine, kao i na Trgu republike....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.