Poziv za akciju Čepom do osmeha

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za akciju "Čepom do osmeha"

Koristimo svaku priliku i volimo kada je imamo da vam prenesemo priče o humanim delima naših sugrađana, ali isto tako volimo kada smo u prilici da vam uputimo poziv da se priključite nekoj od humanitarnih akcija.

Udruženje "Čepom do osmeha" u subotu poziva sve one koji žele makar na jedan dan da se pridruže njihovoj humanitarnoj ideji i da budu deo udruženja.

Oni u subotu u prostorijama udruženja organizuju razvrstavanje čepova po boji.

Da li ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << znali da u jedan džak stane i 10.000 plastičnih čepova? Vredni članovi Udruženja "Čepom do osmeha", koji su se pre pet godina okupili oko humanitarno-ekološke ideje sakupljanja plastičnih čepova koji će se reciklirati i od čije će se prodaje novac preusmeriti na kupovinu medicinskih pomagala za decu sa invaliditetom, svakodnevno ih razvrstavaju.

Kažu da nije ni malo lak posao, ali da ga olakšava pomisao na cilj.

I ukoliko još niste učestvovali u jednoj takvoj akciji, to ćete imati priliku da uradite već u subotu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.