Poziv prodavcima za temerinsku pijacu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv prodavcima za temerinsku pijacu

NOVI SAD - „Danas je započeto sprovođenje ideje o pretvaranju Temerinske pijace u tzv. tematsku pijacu, javlja JKP „Tržnica".

Nakon preuređenja Temerinske pijace, JKP „ Tržnica" je odlučilo da se na toj pijaci izlažu i prodaju cveće i sadni materijal, organski proizvedena hrana, pčelarski proizvodi, antikviteti, stari zanati, umetnička i dela primenjene umetnosti.

Namera je da ova tematska pijaca privuče što veći broj sugrađana i turista >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na ovu staru pijacu.

Pozivaju se svi zainteresovani građani koji žele da se bave prodajom napred navedenih sadržaja na Temerinskoj pijaci, da se obrate Službi za komercijalne poslove na broj telefona 021- 48-08-518, ili u sedištu JKP „Tržnica" Novi Sad, ulica Žike Popovića 4.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.