Požarevljanka se posle 7 godina zatvora u Limi vratila kući

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevljanka se posle 7 godina zatvora u Limi vratila kući

Vase Radović (49) iz Požarevca, koja je sedam godina provela nevina u zatvoru u Peruu, vratila se u Srbiju.

Ona je u lažnoj nagradnoj igri osvojila putovanje u Peru 2011. godine, ali joj je, pri povratku, u prtljag podmetnuta droga, zbog čega je osuđena na deset godina zatvora, prenose Večernje novosti.

Zbog dobrog vladanja uslovno je puštena posle sedam godina, ali od tada nije uspevala da se vrati u Srbiju.

Novac za avionsku kartu iz Lime do Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preko Madrida, sakupili su građani Požarevca u humanitarnoj akciji.

Građani su već dva puta sakupili novac za avionske karte, ali su one oba puta propale, zbog birokratskih prepreka, pa je ovo bila "treća sreća".

Doprinos u akciji za povratak Vase dali su i naše Ministarstvo spoljnih poslova i Ambasada Srbije u Argentini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Požarevljanka se vratila kući posle sedam godina zatvora u Peruu

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2019

Vase Radović (49) iz Požarevca, koja je sedam godina provela u zatvoru u Peruu, vratila se u Srbiju...Ona je u lažnoj nagradnoj igri osvojila putovanje u Peru 2011. godine, ali joj je, pri povratku, u prtljag podmetnuta droga, zbog čega je osuđena na deset godina zatvora, prenose Novosti...Zbog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.