Požar u Rakovcu, povređena jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Rakovcu, povređena jedna osoba

Jedna osoba je povređena u požaru koji je izbio nakon oštećenja gasovodne cevi u naselju Rakovac na putu prema Beočinu.

Do incidenta je došlo kada su privatna lica ispred svoje kuće kopala priključak za kanalizaciju i tom prilikom oštetili gasovodnu cev.

Usled varničenja, izbio je požar, a plamen je opekao jednog od radnika.

Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, a na lice mesta su izašle i ekipe preduzeća "Novi Sad gas", koje su zatvorile >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dotok gasa, i na taj način sprečile ponovno izbijanje požara.

U tom preduzeću apeluju na sve građane da ne smeju sami da izvode radove na javnim površinama, bez kontrole nadležnih preduzeća, kako ne bi dolazilo do ovakvih incidenata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Požar u Rakovcu, povređen radnik

Izvor: NoviSad.com, 11.Jul.2017

Jedan radnik je povređen u požaru koji je izbio nakon oštećenja gasovodne cevi u naselju Rakovac, na putu prema Beočinu. Do incidenta je došlo..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.