Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 14:51

Potpisan međuopštinski sporazum o izgradnji Regionalnog sistema vodosnabdevanja "Istočni Srem"

U gradskoj kući u Rumi predstavnici pet lokalnih samouprava iz Srema potpisali su danas međuopštinski sporazum o projektovanju, izgradnji i upravljanju Regionalnim sistemom vodosnabdevanja „Istočni Srem“. Izgradnjom planiranog sistema biće poboljšano vodosnabdevanje za 210.000 stanovnika u Opštinama Ruma, Irig, Inđija, Stara Pazova i Pećinci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Potpisan Međuopštinski sporazum o pripremi, izgradnji i upravljanju Regionalnog vodovodnog sistema “Istočni Srem”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Feb.2024, 12:08

SREM – Pet sremskih opština zajedničkim snagama krenuće u realizaciju projekta koji ima za cilj da u duzem vremenskom periodu na kvalitetan, trajan i najekonomičniji način, obezbedi vodosnabdevanje istočnog Srema. Tim povodom u Gradskoj kući u Rumi upriličeno potpisivanje Međuopštinskog sporazuma...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.