Potencijali industrijske zone Sombor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 17:55

Potencijali industrijske zone Sombor

Potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić razgovarao je danas s gradonačelnikom Sombora Antoniom Ratkovićem i predsednikom Skupštine grada Zoranom Rusom o potencijalima somborske industrijske zone, formiranju biznis inkubatora na teritoriji Zapadnobačkog okruga, kao i o razvoju ženskog i socijalnog preduzetništva.

Ćurčić je tokom posete Somboru naveo da je cilj sastanka da se utvrde zajedničke ideje i zaključci o tome šta je Somboru potrebno, kako bi se obezbedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svi preduslovi za usmeravanje investitora ka tom gradu.

Ratković je rekao da je zahvaljujući pomoći Pokrajinske vlade Sombor uspeo da realizuje brojne projekte, među kojima je i izgradnja industrijske zone, te da se zajednički radi na projektima realizacije saobraćajnice Stapar-Sivac, kao i na izgradnji buster stanice u Staparu.

Nakon sastanka Ćurčić i Ratković obišli su industrijsku zonu u Somboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.