Izvor: Magyar Szó, 01.Jul.2011, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posledice „šetanja“ brojeva

Mogućnost prenošenja brojeva mobilne telefonije primoraće operatere pre svega na dve stvari: da pružaju kvalitetnije usluge nego do sada, kao i da učestvuju u dosad neviđenoj utakmici formiranja cena i da mnogo obazrivije utvrđuju vrednost usluga koje nude – ocenio je ekonomski analitičar Miša Brkić povodom stupanja na snagu prenosivosti mobilnih brojeva iz jedne mreže u drugu.

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Uspešno prenošenje mobilnih brojeva

Izvor: Šumadija Press, 02.Jul.2011, 12:26

Sva tri srpska operatera mobilne telefonije Telekom, Telenor i Vip mobajl saopštila su danas da sistem za prenošenje broja iz jedne mreže u drugu dobro funkcioniše i da postoji interesovanje korisnika.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.