Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2023, 03:46

Završena sednica Skupštine: Ružić više nije ministar, Kovačević nije predsednik Odbora; Sutra novo vanredno zasedanje Skupštine Srbije

Skupština Srbije završila je večeras sednicu, na kojoj su poslanici usvojili ostavku ministra prosvete Branka Ružića, koju je podneo 7. maja nakon tragedije u školi "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština Srbije danas nastavlja raspravu o radu REM-a

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2023

Poslanici Skupštine Srbije nastaviće danas raspravu o izveštaju REM-a o nadzoru programa od oktobra do marta ove godine, sa posebnim osvrtom na izveštavanje o slučajevima nasilja.

Nastavak na Radio 021...

oslanici nastavili sednicu, u ponoć je kraj redovnog zasedanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2023

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas sednicu na kojoj razmatraju Izveštaj o nadzoru televizijskih programa sa posebnim osvrtom na izveštavanja o slučajevima nasilja, koji je podnelo Regulatorno telo za elektronske medije, sa Predlogom zaključka Odbora za kulturu i informisanje, ali se za...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.