Porodični dan golfa u nedelju na SPENS-u (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021, 10:37

Porodični dan golfa u nedelju na SPENS-u (AUDIO)

Porodični dan golfa biće održan  u nedelju od 17 časova na SPENS-u .Organizator je " Golf Siti Centar"

"Događaj se odigrava u okviru našeg projekta "Mladi aktivno informisani" a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta. Realizator je auto sportski klub "Petro Maks" rekla je jedna od organizatora Daniela Ražić Ignjatić.

Cilj je upoznavanje sa osnovama golfa, podsticaj na prve korake u ovom sportu, a pre svega dobro druženje, rekla je Ražić Ignjatić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ovom prilikom pozivamo mlade da učestvuju u Danu golfa jer će time poboljšati svoj stil života pošto je i tema našeg projekta "Zdravi stilovi života".

To će biti jedna readionica koja ima eduaktivni karakter, da se učesnici upoznaju sa golfom kao sportom ali će imati priliku takođe da praktično osete golf palicu u ruci i da vidimo koliko su i u tome uspešni.

Oni kojima se svidi će imati prilku da učestvuju i u golf turniru. Na njima je samo da dođu u sportskoj opremi (samo ne džins i štikle) , da budu raspoloženi a organizatori se nadaju da će ih poslužiti dan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.