Porodica Balašević poklonila Akademiji umetnosti opremu vrednu 30 hiljada evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 18:21

Porodica Balašević poklonila Akademiji umetnosti opremu vrednu 30 hiljada evra

Porodica Balašević poklonila je Akademiji umetnosti u Novom Sadu audio-vizuelnu opremu, koja će u budućnosti biti korišćena za produkciju studentskih radova.

Opremu korišćenu u promociji filma "Kao rani mraz" porodica Balašević poklonila je Akademiji umetnosti. Kako je rekla Olivera Balašević šou- biznis u današnje vreme je stao, ali obrazovanje ne sme.

"U ovim danima koji su teški za moju decu i mene, kao roditelj mogu biti mirna. Od moje troje dece dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je iškolovala ova akademija. Na ovaj način želimo da se zahvalimo dragim profesorima, gradu Novom Sadu i građanima i onima koji su na kreativan način učestvovali u danu kada je Đorđe otišao", kaže Olivera Balašević.

Na akademiji kažu da će ta oprema podsticati i afirmisati produkciju studentskih radova, kako u muzičkoj, tako i u dramskoj umetnosti, dodajući da ovo nije prva pomoć i saradnja sa porodicom Balašević

"Činjenica i da je posebna percepcija rada akademije iz vizure porodice Balašević zato što je njima potpuno jasno šta je radost stvaranja", kaže Siniša Bokan, dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Poklonjena oprema vredna je 30 hiljada evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akademija umetnosti dobila od porodice Balašević audio-vizuelnu opremu

Izvor: NoviSad.com, 22.Apr.2021

Porodica Balašević poklonila je Akademiji umetnosti u Novom Sadu audio-vizuelnu opremu, koja će u budućnosti biti korišćena za produkciju studentskih radova. Poklonjena oprema vredna je 30 hiljada evra..

Nastavak na NoviSad.com...

Opremu Đorđa Balaševića porodica poklonila Akademiji umetnosti u Novom Sadu

Izvor: Blic, 23.Apr.2021, 10:14

Opremu koju je koristio Đorđe Balašević, porodica je poklonila Akademiji umetnosti iz Novog Sada. Na Dan akademije, vrednu opremu je predala Balaševićeva supruga Olivera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.