Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Apr.2023, 18:44

Poreska uprava: Veća naplata javnih prihoda u prvom kvartalu nego 2022.

Poreska uprava i u 2023. godini beleži rast naplate javnih prihoda pa je za prva tri meseca naplatila 568,1 milijardu dinara, što je za 75,2 milijardi dinara više nego u istom periodu prošle godine, objavila je danas Poreska uprava. U saopštenju se navodi da je ostvaren koeficijent ukupne naplate od 115,3 odsto i da je […]
Vest Poreska uprava: Veća naplata javnih prihoda u prvom kvartalu nego 2022. objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Maričič: Naplata prihoda iz godine u godinu obara rekorde

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2023, 09:40

BANJALUKA - Direktor Poreske uprave Republike Srpske Goran Maričić izjavio je u intervjuu Srni da Uprava ima trend rasta naplate javnih prihoda koji iz godine u godinu obaraju rekorde, sa planom da i u 2023. naplata bude šest odsto veća nego lani.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.