Poraz Vojvodine od OFK Beograda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Vojvodine od OFK Beograda

Fudbaleri novosadske Vojvodine poraženi su u meču 27. kola Super lige Srbije od OFK Beograda sa 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Martinović u 71. minutu.

Ekipe nastupaju u sledećim sastavima:

OFK Beograd: Čupić – Vukobratović, Stojković, Planić, Pavlovski – Vidaković, Cuckić, Pejović, Martinović – Radovanović, Avramovski.

Vojvodina: Perić – Lakićević, Pankov, Miletić, Antić – Maksimović, Sekulić – Malbašić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Paločević, Babić – Ašćerić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 150 gledalaca, među kojima su i tridesetak navijača Vojvodine.

5. minut: Zbog prekršaja nad Ašćerićem na sredini terena, žuti karton u ekipi OFK Beograda dobio je Radovanović.

6. minut: Viđena je odlična prilika za Vojvodinu. Lakićević je glavom poslao loptu u šesnaesterac OFK Beograda, zastala je odbrana "romantičara", to je iskoristio Malbašić i uputio udarac glavom sa sedam-osam metara, ali suviše slabo i pravo u golmana Čupića.

12. minut: Dosuđen je slobodan udarac za OFK Beograd na sredini terena, nakon čega je Ašćerić šutnuo loptu i onemogućio protivnika da nastavi igru. Zbog toga, sudija Bojan Nikolić pokazao mu je žuti karton.

33. minut: Bivši fudbaler Vojvodine Dragomir Vukobratović je šutirao sa preko 35 metara, ali visoko preko gola Perića.

40. minut: Izvršena je prva izmena u OFK Beogradu. Umesto Vidakovića, na terenu je Andrić.

43. minut: Viđena je nova odlična šansa za Vojvodinu. Malbašić je dobro prošao po levoj strani i uputio centaršut, Babić je šutirao iskosa sa tri metra, ali je pogodio golmana Čupića.

45. minut: Posle kornera za OFK Beograd, Andrić je bio najviši u skoku i glavom zahvatio loptu na oko pet metara od gola Vojvodine. Međutim, njegov udarac završio je pored desne stative Vošinog gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

50. minut: Posle duela ispred šesnaesterca OFK Beograda, Malbašić je ostao na zemlji. Fudbaleri Vojvodine smatrali su da je sudija Nikolić trebalo da dosudi prekršaj, zbog čega su protestovali, a žuti karton dobio je Babić.

54. minut: Solidan napad OFK Beograda završio se snažnim udarcem Martinovića sa oko 20 metara iskosa sa leve strane, ali je lopta ipak otišla nekoliko centimetara iznad prečke.

64. minut: Izvršena je prva izmena i u ekipi Vojvodine. Umesto Babića, na terenu je Meleg.

68. minut: Pavlovski je šutirao po zemlji sa oko 20 metara, ali pravo u golmana Perića.

GOOOOOL - 71. minut: OFK Beograd je poveo sa 1:0. Cuckić je izveo korner, Planić je glavom prosledio loptu na drugu stativu, a tamo se našao Pejović i sa jednog metra je poslao u mrežu. Odmah potom, izvršena je još jedna izmena u timu Vojvodine, pošto je Paločevića zamenio Trujić.

73. minut: Pankov je napravio prekršaj na oko 25 metara od gola Vojvodine i dobio žuti karton. Pejović je izveo slobodan udarac, gađao same rašlje Perićevog gola, ali je čuvar mreže Vojvodine sjajnom intervencijom izbio loptu u korner.

78. minut: Zbog prigovora, žuti karton u timu OFK Beograda dobio je Vukobratović.

79. minut: Vojvodina je propustila novu odličnu priliku. Trujić je centrirao sa leve strane, lopta je preletela Ašćerića, ali je na nju naleteo Malbašić i uputio udarac glavom sa svega dva metra od gola. Međutim, lopta je otišla iznad prečke.

81. minut: Novi dobar napad crveno-belih, u kojem je prečka spasila domaćina. Malbašić je prošao po desnoj strani i centrirao, a Antić se sjajno ubacio iz drugog plana i uputio udarac glavom, ali je lopta završila na prečki.

83. minut: Izvršena je nova izmena u OFK Beogradu. Izašao je Avramovski, a ušao Batinica.

86. minut: Meleg je izveo korner za Vojvodinu, a Pankov pokušao glavom. Ipak, loše je zahvatio loptu i ona je otišla visoko preko gola.

87. minut: Izvršena je izmena u oba tima: u OFK Beogradu, Cuckića je zamenio Duronjić, a u Vojvodini, Malbašića je zamenio Pavkov.

Utakmica je završena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.