Ponovo u klupe: U svim školama u Srbiji od sutra neposredna nastava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2022, 10:01

Ponovo u klupe: U svim školama u Srbiji od sutra neposredna nastava

U svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji, posle raspusta prošle nedelje, od sutra će se primenjivati neposredna nastava, odlučio je Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola.

Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", u periodu od 9. do 17. februara broj obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina bio je 3.200 (0,42 odsto) obolelih.

U saopštenju Ministarstva prosvete se dodaje da je učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dece školskog uzrasta u ukupnom broju potvrđenih slučajeva kovida-19 u istom periodu iznosio 4,3 odsto.

Učenici su protekle sedmice bili na produženom raspustu, koji zbog lošije epidemiološke situacije traje devet dana, uključujući vikende.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DONETA KONAČNA ODLUKA: Poznato kako će đaci pohađati nastavu od sutra

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022

Učenici su protekle sedmice bili na produženom raspustu...U Svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji, posle raspusta prošle nedelje, od sutra će se primenjivati neposredna nastava, odlučio je Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola...Prema podacima Instituta za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.