Ponovo hidromasaža u banji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo hidromasaža u banji

U Specijalnoj bolnici "Dr Borivoje Gnjatić" u Starom Slankamenu u opštini Inđija danas je pušten u upotrebu rekonstruisani hidroblok, a u radove je uložen 41 milion dinara. 

Direktor te bolnice za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja Svetozar Đurišić rekao je na svečanosti da stari hidroblok nije bio rekonstruisan više od 30 godina.

Dodao je da su u planu i izgradnja otvorenog bazena, panoramskog lifta i rekonstrukcija restorana, čime će se zaokružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turistička ponuda, koja će uvećati sopstvene prihode banje.

Pokrajinska vlada obezbedila je za rekonstrukciju 35 miliona dinara, dok je šest miliona banja obezbedila iz sopstvenih sredstava.

Otvaranju su prisustvovali i pokrajinski premijer Bojan Pajtić i pokrajinska sekretarka za zdravstvo Vesna Kopitović.

Pajtić je rekao da je, uz podršku Pokrajinske vlade, u Vojvodini obnovljeno pet banja, koje danas izgledaju mnogo bolje i prijatnije nego pre nekoliko godina.

"Mi u Vojvodini ulažemo u zdravstvo, i u ustanove koje omogućavaju da naši građani žive bolje i da se leče na kvalitetniji način, onako kako to priliči modernim vremenima", kazao je Pajtić.

Vesna Kopitović je kazala da moderno opremljena banja u Starom Slankamenu predstavlja ne samo mesto za lečenje bolesnih, već i za one koji nisu bolesni a brinu o sopstvenom zdravlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekonstruisan hidroblok u banji u Starom Slankamenu

Izvor: RTS, 14.Okt.2014

U Specijalnoj bolnici "Dr Borivoje Gnjatić" u Starom Slankamenu u opštini Inđija pušten je u upotrebu rekonstruisani hidroblok, a u radove je uložen 41 milion dinara...Direktor Specijalne bolnice "Dr Borivoje Gnjatić" za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja Svetozar Đurišić rekao je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.