Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023, 08:33

Ponavlja se akcija "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu za Lenku Lazarević

Prethodni ponedeljak u okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“ koja je bila namenjena za Lenku Lazarević prikupljeno je 30.580,00 dinara, s obzirom da je prikupljen iznos manji od 60.000,00 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka, te će se akcija prikupljanja sredstava ponoviti danas 05. juna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I današnji „Humanitarni ponedeljak“ namenjen je Lenki Lazarević

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jun.2023

NOVI SAD – Prethodni ponedeljak u okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“ koja je bila namenjena za Lenku Lazarević. Prikupljeno je 30.580,00 dinara za Lenku Lazarević, s obzirom da je prikupljen iznos manji od 60.000,00 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.