Pomoć školama u Jameni i Feketiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć školama u Jameni i Feketiću

Pokrajinska vlada AP Vojvodine izdvojila je ukupno 5,7 miliona dinara za ugradnju ili sanaciju centralnog grejanja u osnovnim školama u Jameni i Feketiću, saopštio je danas biro te vlade za odnose s javnošću.

Osnovnoj školi "Filip Višnjić" u Moroviću, u opštini Šid, usmereno je 2,8 miliona dinara za troškove ugradnje centralnog grejanja izdvojenog odeljenja u objektu te škole u Jameni.

Za finansiranje dela troškova na sanaciji centralnog grejanja u Osnovnoj školi "Nikola Đurković" u Feketiću, Pokrajinska vlada obezbedila je 2,9 miliona dinara, precizirano je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.