Poljoprivredniku Tašinu protivpravno otuđeno zemljište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivredniku Tašinu protivpravno otuđeno zemljište

Srpska desnica, na konferenciji za medije, predstavila je slučaj poljoprivrednika Miloša Tašina, koji je, kako je navedeno, oštećen za gotovo 400.000 evra, tako što mu je protivpravno otuđeno 440 hektara zemljišta. 

Kako je navedeno, za zakup zemljišta od Ribarskog gazdinstva "Ečka", Tašin ima urednu dokumentaciju.

Poljoprivrednik Miloš Tašin, kako kaže, ima ugovor sa Ribarskim gazdinstvom „Ečka" o zakupu 440 hektara zemljišta. Iako su sve obaveze izmirene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za šta ima i dokaze, kako je objasnio, zemljište mu je oduzeto, više puta mu je prećeno, a čak mu nije dozvoljeno ni da skine posejanu pšenicu.

"Prošle godine, 29. oktobra isteruju me napolje, u međuvremenu ja sam sve redovno izmirivao, od veštaka sve odrađeno, da je isplaćeno, da sam obe godine sve platio, da sam još 11 miliona u preplati", rekao je Tašin.

U Srpskoj desinici, navode da su za ovaj, kako kažu, zločin, odgovorni tajkuni prethodne Pokrajinske vlasti.

"Tajkuni nekadašnjeg pokrajinskog predsednika, premijera Boajana Pajtića, ostali su duboko ukorenjeni u sistem institucije naše pokrajine, gde preko svojih korumpiranih podanika zaista vrše represiju, vedre i oblače", izjavio je Mihailo Janjić, član Predsedništva Srpske desnice.

U Srpskoj desnici kažu da takve stvari više ne smeju da se dešavaju i poručuju da će nastaviti da se bave otkrivanjem, kako kažu, sličnih afera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.