Policijski čas, a na Fruškoj gori kampuju i piknikuju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2020, 13:29

Policijski čas, a na Fruškoj gori kampuju i piknikuju

Uprkos svim apelima i propisanoj zabrani kretanja, danas pre podne na području zaštitne zone NP Fruška gora, dežurna čuvarska služba i patrole policije zatekli su posetioce kako u toku vanrednog stanja i policijskog časa bez dozvole kampuju, piknikuju i rekreiraju se, saopštilo je JP "Nacionalni park Fruška gora".

Sva lica koja su zatečena na terenu su legitimisana od strane nadležnih organa i preduzete su sve zakonom propisane mere, kaže se u saopštenju, u kome se pozivaju svi građani na ličnu i društvenu odgovornost i mole da budu razumni, strpljivi i tolerantni, u interesu svih nas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijski čas, a na Fruškoj gori se kampuje i piknikuje; Svi legitimisani, slede kazne

Izvor: B92, 11.Apr.2020

Uprkos apelima i zabrani kretanja, danas pre podne na području zaštitne zone NP Fruška gora, dežurna čuvarska služba i patrole policije zatekli su posetioce...oni su ih zatekli kako u toku vanrednog stanja i policijskog časa bez dozvole kampuju, piknikuju i rekreiraju se, saopštilo je JP "Nacionalni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.