Policijska jedinica Palermo vikendom na RTV-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska jedinica Palermo vikendom na RTV-u

Od subote, 01. decembra, Radio-televizija Vojvodine počinje sa prikazivanjem italijanske krimi dramske serije Policijska jedinica Palermo (Catturandi: Nel nome del padre, 2015) koja će se emitovati subotom i nedeljom od 22.40 na našem Prvom programu.

Epska borba između mafije i čuvara zakona i reda iz novog aspekta: elitna policijska jedinica iz Palerma, Catturandi, posvećena hvatanju i hapšenju najtraženijih begunaca.

Oni su stručnjaci za elektronski nadzor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sposobni da postanu nevidljivi, a jedan od njihovih najjačih aduta je Palma Toskano, impulsivna, strasna i posvećena mlada žena, rešena da ulovi i poslednjeg glavešinu najmoćnije kriminalističke organizacije na svetu, Natalea Skijaku.

U Palermu, u kom se odvija ova kriminalistička priča, Palma će shvatiti da ništa u životu nije baš onakvo kakvim se čini: da su najopasniji mafijaši nekada oni na koje nikada ne bi posumnjala, kao i da prijatelji mogu da te izdaju.

I ne samo, prijatelji, nego i ljubavnici.

Seriju je režirao Fabricio Kosta a u glavnim ulogama su Anita Kaprioli, Alesio Boni, Masimo Gini, Vinćenco Amato, Leo Gulota, Marta Gastini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.