Policija u Irigu prilikom pregleda automobila pronašla lovački karabin i 11 metaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2021, 12:43

Policija u Irigu prilikom pregleda automobila pronašla lovački karabin i 11 metaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Irigu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca sa područja Stare Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pregleda automobila osumnjičenog, policija je pronašla lovački karabin i 11 metaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor za lažnog policajca koji je pljačkao na auto-putu od Niša do Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2021

Vranjancu, osumnjičenom da je krajem decembra na auto-putu Niš-Vranje kod sela Prevalac maskiran presreo automobil, predstavio se kao policajac i uz pretnju nožem uzeo novac i mobilne telefone, a koji je uhapšen pre 2 dana, određen je pritvor do 30 dana, saopštavaju iz Višeg suda u Vranju.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.