Policija intervenisala kod izdavanja kabina na Štrandu !?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija intervenisala kod izdavanja kabina na Štrandu !?

NOVI SAD - Podela kabina na Štrandu ni ove godine nije mogla da prođe mirno i bez incidenata, a ovoga puta i policija je morala da interveniše. Pozvali su je okupljeni Novosađani i to nakon što su ih iz "Gradskog zelenila" obavestili da slobodnih kabina više nema! U "Gradskom zelenilu" u trenutku kada je stigla policija nije bilo nikoga od nadležnih, te su i njima "ruke bile vezane". Nezadovoljni građani su napisali peticiju, a najavili su i tužbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovog preduzeća, piše „Dnevnik".

„Počeli su da iznajmljuju kabine u 10 časova, a još oko osam sati su nam rekli da će nas obavestiti koliko ima slobodnih kabina. To se, međutim, nije dogodilo, nego su oko pola tri, pred kraj radnog vremena, samo istakli obaveštenja da nema više slobodnih kabina", ispričala je jedna od nezadovoljnih građanki Cecilija Lemajić.

Nekoliko desetina Novosađana, okupljenih ispred "Gradskog zelenila" u Ulici Nikole Tesle, saomoinicijativno su jedni drugima podelili brojeve, kako kažu "radi lakšeg praćenja situacije". Prema njihovoj evidenciji podeljeno je 65 kabina.

„Kako je Gradsko zelenilo obavestilo medije, a mediji preneli građanima na raspolaganju je bilo 152 nove kabine, pa se pitamo gde je onaj ostatak", rekao je jedan od prisutnih.

Juče nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Slobodanom Popovićem, direktorom ugostiteljstva i turizma u "Gradskom zelenilu", kako bismo dobili zvaničnu informaciju o broju izdatih kabina na Štrandu. "Gradsko zelenilo" je ranije saopštilo da na plaži raspolaže sa 856 kabina, da bi kasnije izneli da od tog broja valja oduzeti 40, jer će na mestu predviđenom za izgradnju 40 kabina biti postavljeni muški i ženski toaleti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.