Policija apeluje na poštovanje saobraćajnih propisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021, 15:05

Policija apeluje na poštovanje saobraćajnih propisa

Tokom meseca januara, na području Policijske uprave u Novom Sadu, dogodile su se 284 saobraćajne nezgode, u kojima su tri lica poginula, 13 osoba je teško, a 127 lakše povređeno.

U ovom mesecu, na području Grada Novog Sada dogodile su se 163 saobraćajne nezgode, u kojima je poginulo jedno lice, osam osoba je teško, a 74 lakše povređeno.

Saobraćajna policija je, u januaru, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 4. 393 prekršaja Zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Policijska uprava u Novom Sadu će, u narednom periodu, intenzivno kontrolisati saobraćaj, kako bi unapredila bezbednost u ovoj oblasti i doprinela očuvanju života i imovine naših građana.

U tom cilju, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem sačuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoro poginulo u saobraćajnim nesrećama ove godine u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2021

Ukupno 284 saobraćajne nezgode dogodile su se tokom januara u Novom Sadu i okolini - u njima je troje poginulo, 13 građana je teško, a 127 njih je lakše povređeno...Kako poručuju u policiji, u februaru je na području Grada Novog Sada bilo 163 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.