Pokušao da otme torbu Novosađanki u gradskom prevozu, potom je izudarao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2020, 12:51

Pokušao da otme torbu Novosađanki u gradskom prevozu, potom je izudarao

Policija u Novom Sadu uhapsila je N. B. (1977), zbog sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo u pokušaju.

Sumnja se da je, sinoć, u gradskom autobusu, pokušao da oduzme pedesettrogodišnjoj Novosađanki torbu sa ramena.

Kada mu je žena otrgla torbu iz ruku, sumnja se da ju je više puta udario i oborio na pod, a onda pobegao iz autobusa koji se u tom trenutku zaustavio.

Policija ga je, ubrzo, pronašla, odredila mu zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosađanki u autobusu GSP-a pokušao da otme torbu i više puta je udario

Izvor: Radio 021, 20.Avg.2020

Novosadska policija uhapsila je N. B. (43) zbog pokušaja razbojništva...Sumnja se da je, sinoć, u gradskom autobusu, pokušao da oduzme pedesettrogodišnjoj Novosađanki torbu sa ramena...Kada mu je žena otrgla torbu iz ruku, sumnja se da ju je više puta udario i oborio na pod, a onda pobegao iz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.