Pokretna rampa u Domu zdravlja u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokretna rampa u Domu zdravlja u Rumi

U okviru projekta Participativnog budžetiranja opštine Ruma građani su predložili nabavku rampe u Domu zdravlja u Rumi za potrebe invalidnih i drugih lica sa poteškoćama u kretanju.

Opština je nabavila potrebnu pokretnu rampu najnovije generacije, u vrednosti preko 2 miliona dinara, a ista je danas puštena u rad na Odeljenju fizikalne medicine.

U ovoj ustanovi izrazili su zahvalnost lokalnoj samoupravi, zbog redovne brige o potrebama pacijenata.

U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je rampa nosivosti do 250 kg, koja će svakom nepokretnom ili slabije pokretnom pacijentu omogućiti uspon od odeljenja fizijatrije do laboratorije.

Pored osoba sa invaliditetom, rampom će moći da se služe i trudnice, kao i sve druge osobe koje se otežano kreću, a u blizini rampe uvek će se nalaziti lice koje će pružiti pomoć u njenom korišćenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.