Pojačan saobraćaj u Srbiji pred vikend

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2021, 06:36

Pojačan saobraćaj u Srbiji pred vikend

Kraj radne nedelje donosi pojačan intenzitet saobraćaja unutar gradova, na auto-putevima, ali i putnim pravcima koji vode ka vikend naseljima, saopšteno je večeras iz AMS S.

Kiša koja povremeno pada, donosi mokre kolovoze, pa zato iz AMS S savetuju vozačima da smanje brzinu kretanja i povećaju odstojanje od vozila ispred njih.

Na autoputu E-75 završeni su radova na rehabilitaciji petlje Požarevac sa izlivno-ulivnim rampama i delom zaustavne trake. U saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su uključene rampe Niš - Požarevac i Požarevac - Beograd. Rampe Beograd - Požarevac i Požarevac - Niš ostaju zatvorene za saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji mosta u petlji Požarevac.

Radovi na mostu, u smeru Beograd - Niš, izvode se u voznoj i zaustavnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom. Planirani rok za završetak radova je 15. decembar.

Na deonici Takovo-Pranjani do 1. novembra u toku svetlog dela dana odvijaju se radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Jošanička Banja - Kopaonik do 1. novembra obustavljen je saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, a iz pravca Kruševca Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.

Na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu sutra će se u periodu od 13 do 16 časova snimati filmske scene pa će za saobraćaj biti zatvorena desna traka.

Na deonici Metriš - Koprivničko brdo u toku su radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila i to će trajati do 1. novembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.