Pojačan saobraćaj, smanjena vidljivost na E-75

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, smanjena vidljivost na E-75

U Srbiji je večeras saobraćaj pojačanog intenziteta, a iz tog razloga moguće je formiranje kolona sa usporenom vožnjom i to najviše na deonicama na kojima se izvode radovi, saopštio je AMS S.

Na naplatnim rampama se beleži veći broj vozila i moguće čekanje od oko 15-ak minuta, dok je slična situacija i na graničnim prelazima.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 30 minuta, osim na Batrovcima gde su zadržavanja na ulazu u Srbiju oko 45 minuta i na Horgošu gde se beleži čekanje od sat vremena.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo, napominje AMS S.

Smanjena vidljivost zbog zapaljene deponije na auto-putu

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je večeras da se na auto - putu E 75, kod naplatne stanice Maradik, iz pravca Beograda, širi dim sa zapaljene deponije, zbog čega je smanjena vidljivost na auto-putu.

Kako se navodi, ekipe tog preduzeća rade na otklanjanju problema, a vozači su upozoreni da budu maksimalno oprezni pri vožnji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.