Pojačan saobraćaj, najviše na pravcima ka moru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2017, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, najviše na pravcima ka moru

Na autoputevima u Srbiji saobraćaj je pojačanog intenziteta, kao i na svim ostalim frekventnijim putnim pravcima.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, najopterećeniji su putevi koji vode ka Jadranskom, Egejskom i Crnom moru.

Veći protok vozila je i na naplatnim rampama, gde su trenutna zadržavanja od pet do 10 minuta.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 30 minuta, osim na prelazu Batrovci gde su zadržavanja na ulazu u Srbiju oko 60 minuta.

AMS napominje da od danas do 20. septembra, u periodu od 07:00 do 17:00, zbog radova na izgradnji državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E 75), došlo je do promenu u načinu odvijanja saobraćaja na delu drž. puta II A reda broj 258, između Leskovca i Vranja na deonici između Grdeličke Klisure, Motela Predejane i Caričine Doline. Za vreme radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila prema uputstvima privremene saobraćajne signalizaciji, opremi i semaforima.

Do 1. avgusta u periodu od 22:00 do 06:00 radiće se na obeležavanju horizontalne signalizacije na državnom putu I A reda broj 1, na deonici od mosta Gazela do petlje Dobanovci, u oba smera. Radovi se izvode u pokretu sa povremenim zatvaranjem brze ili zaustavne saobraćajne trake.

Do 31. jula u periodu od 07:00 do 17:00 sati izvodiće se radovi na uređenju bankine na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), od petlje Vodanj do petlje Trans šped, u oba smera. U toku radova biće zatvorena desna zaustavna saobraćajna traka.

Produžavaju se radovi do 31. jula na delu državnog puta I A reda broj 1, na Obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do Novih Banovaca, u oba smera. Radovi se izvode u pokretu od 07:00 do 17:00 na ispiranju kišne kanalizacije i čišćenju i pranju rigola i za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.