Pojačan saobraćaj na putevima ka turističkim centrima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na putevima ka turističkim centrima

Saobraćaj je ove večeri očekivano pojačanog intenziteta na izlaznim putevima iz većih gradova, ali veći broj vozila se beleži i na glavnim putnim pravcima koji vode ka zimskim turističkim centrima.

Svi prilazni putevi ovim mestima su dobro očišćeni, saobraćaj se na njima odvija bez posebnih poteškoća, uz obaveznu upotrebu zimskih guma, a na pojedinim deonicama preporučujemo i upotrebu lanaca, posebno u jutarnjim i večernjim satima kada su temperature niže u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na dnevne i kada je opasnost od formiranja leda na kolovozu velika, saopštili su iz AMSS.

Uveče i u toku noći slab moguć je slab sneg, ponegde i u nižim predelima.

Iz Puteva Srbije informacija da na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a iz Uprave granične policije da nema dužih zadržavanja ni na našim graničnim prelazima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.