Pojačan saobraćaj, mokri kolovozi, teretnjaci više sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, mokri kolovozi, teretnjaci više sati

U Srbiji je večeras pojačan saobraćaj, a mokri kolovozi su prisutni u svim krajevima i donose zahtevnije uslove za vožnju, saopštio je AMSS.

Sneg pada na području jugozapadne Srbije, pa na put treba ići isključivo sa dobrim zimskim gumama i zimskom opremom. Usled pada informatičkog sistema na prelazu Tovarnik (Hrvatska), granična policija Hrvatske ulaz u Hrvatsku na tom prelazu trenutno dozvoljava samo državljanima EU koji dolaze sa prelaza Šid iz Srbije.

Zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za teretna vozila su i dalje na izlazu iz zemlje višesatna - na Horgošu čekaju 360 minuta, Kelebiji 180 minuta, Batrovcima 600 minuta, Sremskoj Rači 240 minuta, a Bogojevu 60 minuta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Mokri kolovozi i smanjena vidljivost obeležiće poslednji radni dan u ovoj nedelji

Izvor: Blic, 22.Feb.2019

Susnežžica i sneg u planinskim predelima, a kišša, mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putevima u nižžim predelima obeležžiće poslednji radni dan u ovoj nedelji, saopšštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS), uz napomenu da se očekuje pojačan saobraćaj na prilazima Kopaoniku, Goču,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.