Pojačan intenzitet saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2016, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan intenzitet saobraćaja

U Srbiji se danas, kao što je karakteristično za drugi dan vikenda, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima, najviše na prilazima većim gradovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja, savetuje se više strpljenja i tolerancije za volanom.

AMSS ističe da, prema najavama meteorologa, vozače danas očekuju niže temperature nego prethodnih dana i veće količine padavina.

Prema poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na graničnom prelazu "Sremska Rača", gde se na ulazu u Srbiju čeka oko 40 minuta i na tom prelazu je uvedena minimalna kontrola putnika i vozila.

Kada je reč o najavama i aktuelnim izmenama u saobraćaju, do 14. juna do 06.00 časova na delu državnog puta I A reda broj jedan na mostu "Gazela", izvodiće se radovi na čišćenju i pranju mosta na pešačkim stazama u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu u krajnjoj desnoj (zaustavnoj) saobraćajnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 20. juna u periodu od 22:00 do 05:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj jedan (auto-put E-75), od petlje "T6-skretanje za Novi Sad" do petlje "Lasta", izvodiće se radovi na farbanju zaustavne trake u oba smera.

Do 13. juna do 05:00 časova biće izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj deset (Pančevački most), u smeru Pančevo-Beograd, zbog izvođenja radova na zameni dilatacija na objektu.

Radovi na uređenju kamenih kosna zbog kojih se povremeno obustavljao saobraćaj na deonici Međuvršje - Ovčar Banja u trajanju do 30 minuta, neće biti aktuelni u ovoj nedelji.

Nastavak radova, sa mogućom obustavom u saobraćaju očekuje se početkom sledeće nedelje, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Zbog redovnog periodičnog održavanja državnog puta IB reda broj 14 na obilaznici oko Smedereva i skretanju za Radinac predviđene su izmene u odvijanju saobraćaja, koje će trajati do 26. juna.

Do 1. avgusta biće obustavljen saobraćaj na delu državnog puta IIA reda broj 127, u ulici Vuka Karadžića prema Starim Banovcima,

zbog početka druge faza radova, od ukrštanja sa ulicom Nikole Momčilovića do ukrštanja sa ulicom Podunavskog partizanskog odreda.

Alternativni pravci koji vode prilazima ulici Vuka Karadžića iz smera Beograda, autoputa i Starih Banovaca, su kroz ulicu Branka Radičevića, a iz smera centra kroz ulicu Jana Sikore.

Stopirani su radovi na uređenju kamenih kosina zbog kojih se je povremeno bilo polučasovnih obustava u saobraćaju na deonici Međuvršje - Ovčar Banja.

Nastavak radova, sa mogućom povremenim obustavama u saobraćaju očekuje se početkom sledeće nedelje, odnosno 13. juna ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Drugog dana vikenda očekuje se pojačan intezitet saobraćaja

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2016

Drugog dana vikenda vozače očekuju nešto niže temperature nego prethodnih dana i veće količine padavina, kao i pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima Drugog dana vikenda vozače očekuju nešto niže temperature nego prethodnih dana i veće količine padavina,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.