Pojačan i otežan saobraćaj na svim putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan i otežan saobraćaj na svim putevima

Obilne snežne padavine prethodnog dana i temperature koje su celog dana i večeri bile ispod nultog podeljka uslovile su otežan saobraćaj na gotovo svim putevima u zemlji, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apelovao na vozače da koriste i planiraju putovanje isključivo putevima prvog prioriteta jer je na njima prohodnost bolja.

Saobraćaj je pojačan na auto-putevima, ali i na svim prilazima većih gradova i naseljenih mesta, a posebno Beogradu na ibarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << magistrali, pančevačkom, obrenovačkom i zrenjaninskom putu, s obzirom da je sutra prvi radni dan posle božićnog praznika.

Zimski uslovi vožnje očekuju vozače i na svim putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima na kojima je pored dobrih zimskih guma obavezna i upotreba lanaca.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama i graničnim prelazima u zemlji nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačan i otežan saobraćaj, mraz pa ledena kiša

Izvor: RTS, 07.Jan.2019

Obilne snežne padavine prethodnog dana i temperature koje su celog dana i večeri bile ispod nultog podeljka uslovile su otežan saobraćaj na gotovo svim putevima u zemlji. . AMSS apeluje na vozače da koriste i planiraju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.