Poginuo motociklista u nesreći na putu Užice - Požega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021, 23:13

Poginuo motociklista u nesreći na putu Užice - Požega

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u mestu Gorjani na magistralnom putu Užice - Požega poginuo je vozač motocikla koji se sudario sa putničkim automobilom u kome su se nalazili žena i dete, preneli su mediji.

Vozač motora je stradao na licu mesta, dok su žena i dete na pregledu u Opštoj bolnici Užice i prema prvim informacijama nisu teško povređeni, preneo je Blic.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je motocikl koji je dolazio iz pravca Požege prešao u levu kolovoznu traku i sudario se sa automobilom koji je išao iz pravca Užica.

Uviđaj još traje, a na ovom delu puta saobraćaj je u prekidu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.