Podnošenje inicijativa za Februarsku nagradu Grada Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2022, 15:16

Podnošenje inicijativa za Februarsku nagradu Grada Novog Sada

Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građane, grupe građana, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije, udruženja i druge oblike organizovanja građana, državne organe i organe lokalne samouprave, da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade Grada Novog Sada za 2022. godinu.

Februarska nagrada Grada Novog Sada, dodeljuje se kao društveno priznanje za najznačajnija dela i dostignuća građana Novog Sada koja su u duhu negovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slobodarske tradicije Grada i jedinstva svih njegovih građana.

Ovo priznanje dodeljuje se građaninu za objedinjene napore koji su u duhu slobodarskih tradicija Grada, negovanja međuljudske tolerancije i jedinstva svih njegovih građana za: aktivnosti i dela koja afirmišu ime i tradiciju, slavu i renome Grada Novog Sada, doprinos u kulturi, umetnosti, književnim delima, izučavanju istorijske građe i naučno istraživačke delatnosti u celini i istaknutom angažmanu u humanitarnim, socijalnim i zdravstvenim oblastima, a povodom Dana Grada - 1. februara, dana kada je 1748. godine Novi Sad proglašen slobodnim kraljevskim gradom.

Obrazložene inicijative za dodelu Februarske nagrade Grada Novog Sada za 2022. godinu podnose se Komisiji do 31. decembra 2022. godine, Ulica Žarka Zrenjanina broj 2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja poziva: Predložite kandidata za Februarsku nagradu Novog Sada

Izvor: Danas, 05.Dec.2022

Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja poziva sve građane Novog Sada da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade za 2022. godinu.

Nastavak na Danas...

Podnošenje inicijativa za Februarsku nagradu do kraja godine

Izvor: NoviSad.com, 05.Dec.2022

Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva sve zainteresovane da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade Grada Novog Sada za 2022. godinu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.