Počinje sređivanje Doma zdravlja u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2022, 12:49

Počinje sređivanje Doma zdravlja u Rumi

Zahvaljujući tome što je Opštinsko veće opštine Ruma na poslednje održanoj sednici usvojilo Nacrt odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Ruma - drugi rebalans, uslediće značajna ulaganja u rumski Dom zdravlja, ističu iz lokalne samouprave. 

Novi budžet omogućiće ulaganja u zdravstvo i zdravstvenu zaštitu građana. Pored 15 miliona dinara koje je lokalna samouprava opredelila za nabavku nove medicinske opreme i aparata, na spisku prioritetnih potreba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Doma zdravlja u Rumi naći će se i rekonstrukcija postojeće kotlarnice.

Očekuje se da prva rekonstrukcija Doma zdravlja u Rumi počne već tokom leta, među prioritetnim stavkama koje je neophodno rekonstruisati nalazi se kotlarnica , koja je bila devastirana i koja je zaposlenima u Domu zdravlja ali i pacijentima zadavala mnogo problema, istakao je dr Zoran Slavujević direktor Doma zdravlja Ruma.

Pored održavanja apoteke i isplata plata farmaceutima zaposlenim u najvažnijoj zdarvstvenoj ustanovi u Rumi, iz lokalne samouprave , zahvaljujući drugom ovogodišnjem rebalansu budžeta, najavljuju krečenje, pranje fasade, promene u enterijeru koje će se odnositi i na stolice u čekaonicama, ali uslediće i nabavka nove medicinske opreme.

Iz Gradske kuće poručuju da nastoje da na najbolji način rasporede budžet, a da time obuhvate sve segmente života koji su bitni za bolji kvalitet života građana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SLEDE ZNAČAJNE PROMENE Počinje sređivanje Doma zdravlja u Rumi, prva na redu rekonstrukcija kotlarnice

Izvor: Blic, 28.Jun.2022

Opštinsko veće opštine Ruma na poslednje održanoj sednici usvojilo je Nacrt odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Ruma - drugi rebalans, a time će uslediti značajna ulaganja u rumski Dom zdravlja, ističu iz lokalne samouprave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.