Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024, 16:38

Počinje distribucija rešenja poreza na imovinu za 2024. godinu

NOVI SAD – Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava obveznike fizička lica da će u sredu 6. marta tekuće godine, početi distribucija rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu za poreske obveznike koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava odnosno za ukupno 77 863 poreskih obveznika, dok će distribucija i uručenje […]
Vest Počinje distribucija rešenja poreza na imovinu za 2024. godinu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sutra počinje distribucija rešenja poreza na imovinu za ovu godinu

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2024

Distribucija rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu za poreske obveznike počeće sutra, 6. marta, saopštila je Gradska poreska uprava.

Nastavak na Radio 021...

Počinje dostavljanje poreskih rešenja obveznicima koji imaju e-sanduče

Izvor: NoviSad.com, 06.Mar.2024, 09:26

Distribucija rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu za poreske obveznike koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava počinje danas. Tako..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.