Počinje Gitarijada Vojvodine u Kisaču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Gitarijada Vojvodine u Kisaču

Gitarijada Vojvodine biće održana treću godinu za redom, ali u novom terminu 30. juna i 01. jula. Tu ne prestaju novine već će po prvi put biti organizovan kamp na otvorenom.

Novinama nema kraja stoga će prvu godinu za redom biti organizovan projekat "Mala škola roka" u okviru koje će svi zainteresovani imati prilike da se upoznaju i uče od renomiranih imena naše rok muzičke scene.

Gitarijada će se održati u Kisaču na pomoćnom terenu stadiona FK "Tatra".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Koncept festivala predviđa jednim delom takmičarski, a delom revijalni segment.

Fokus kao i prethodnih godina je takmičenje demo bendova, a da interesovanje za ovaj festival raste govori i činjenica da iz godine u godinu stiže veći broj prijava, a posebno raduje činjenica da prijave stižu i sa teritorije ex jugoslovenskih država.

Danas će pored takmičenja mladih bendova, nastupati pobednik Gitarijade iz 2016. grupa "Harlekin", zatim sjajan novosadski bend AHTUNG, a specijalno za sve ljubitelje pravog rokenrola slediće nastup grupe "Divlje Jagode".

Sutra će nastupiti pobednička grupa ovogodišnje Gitarijade, zatim grupa koja pobira sve više simpatija, prvenstveno ženske populacije "Ničim izazvan", zatim legendarna "Yu grupa" i nakon toga kultno novosadski bend "Zbogom Brus Li".

Festival se održava pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, a medijski pokrovitelj i sponzor prve nagrade festivala, kao i prethodnih godina je Radio televizija Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gitarijada Vojvodine u Kisaču

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jun.2017

BEOGRAD - Gitarijada Vojvodine biće održana treću godinu za redom u Kisaču,  ali u novom terminu 30. juna i 1. jula 2017.. .  . Tu ne prestaju novine već će po prvi put biti organizovan kamp na otvorenom..  . Novinama nema kraja stoga će prvu godinu za redom biti organizovan projekat „Mala...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.