Počelo rušenje drveća kod pečurke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo rušenje drveća kod "pečurke"

U okviru najavljenog rušenja benzinske pumpe poznate kao "velika pečurka", danas je nenajavljeno počela seča zelenila pored te pumpe.

Mehanizacija izvođača radova seče stabla posađena pored te benzinske stanice uz Sutjesku ulicu.

Inače, čuvenu pumpu projektovao je arhiteka Mirko Stojnić, koji je za RTV ranije rekao da nije iznenađen činjenicom da je ruše, jer je to, kako kaže, stari srpski običaj, kao i da nikoga ne osuđuje. Samo mu je žao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Još uvek ni iz Gasproma, ni iz Zavoda za urbanizam nije zvanično saopšteno šta će biti izgrađeno na ovom mestu.

A prema tvrdanjama pojedinih medija, u vrlo kratkom roku biće sagrađena nova, modernija pumpa, sa restoranom i auto-perionicom, na kojoj će raditi dosadašnji radnici, koji su sada na prinudnom godišnjem odmoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.