Počela vakcinacija stanovnika Sremskih Karlovaca starijih od 60 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2021, 20:43

Počela vakcinacija stanovnika Sremskih Karlovaca starijih od 60 godina

Vakcinacija građana Sremskih Karlovaca starijih od 60 godina "Fajzerovom" vakcinom, počela je danas u prostorijama punkta Hitne pomoći. Danas je od 14 do 17 sati vakcionisano 60 stanovnika koji su se u prethodnom periodu prijavili preko Opštinskog udruženja penzionera. Fajzer vakcina prima se u dve doze. Revakcina se prima 21 dan, nakon prve doze.

Prijavljeni penzioneri su o terminu vakcinacije obaveštavani preko kol centra formiranog pri opštini Sremski Karlovci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Građani na vakcinaciju treba da ponesu ličnu kartu, ili drugi dokument, i da na licu mesta popune obrazac kojim daju saglasnost za imunizaciju.

„Republika Srbija je obezbedila dovoljan broj vakcina svih proizvođača. Naši lekari danonoćno rade na prvoj liniji fronta u borbi protiv kovida, rizikujući svoje živote. Mi možemo da im pomognemo tako što ćemo se vakcinisati. To je minimum odgovornosti koji će značajno olakšati napore naše države i zdravstvenih radnika da se sačuva zdravlje stanovništva i Kovid 19 pobedi“, rekao je predsednik opštine Sremski Karlovci Aleksandar Stojkečić.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počela vakcinacija starijih od 60 godina u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2021

Vakcinacija građana Sremskih Karlovaca starijih od 60 godina počela je danas u prostorijama punkta Hitne pomoći...Od 14 do 17 sati, Fajzerovu vakcinu primilo je 60 građana koji su se prethodno prijavili preko Opštinskog udruženja penzionera...Oni su o terminu vakcinacije obaveštavani preko kol...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.