Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jul.2023, 13:57

Platili ga 75 miliona, on iz 14 pokušaja na treningu nije mogao da postigne gol

Sumorno veče za Haverca Novi fudbaler Arsenala Kai Haverc propisno se obrukao prethodne noći, tokom takmičenja veština kakvo imaju igrači tokom Ol star meča u MLS! Izazov koji je imao ispred sebe, da volejom postigne što više golova, Haverc od 14 pokušaja nijednom nije pogodio i već je iznervirao mnoge navijače Topdžija. Mikel Arteta ga […]
Vest Platili ga 75 miliona, on iz 14 pokušaja na treningu nije mogao da postigne gol objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAD IZDVOJIŠ 75 MILIONA ZA NAPADAČA, A ON IZ 15 POKUŠAJA NE ZATRESE MREŽU: Haverc se doslovno obrukao na Ol-star MLS takmičenju! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jul.2023

Možda bi bilo bolje da je imao još nekoliko šansi… Arsenal je u ovom prelaznom roku samo za ofanzivca Čelsija izvdojio 75 miliona evra. Reč je o Kaiju Havercu, nemačkom reprezentativcu. Nemac je učestovao na Ol-star utakmici američke MLS lige u takmičenju u šutiranju voleja, ali nije se proslavio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.