Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2023, 14:39

Radoičić: Dajem ostavku na mesto potpredsednika SL, o mojim akcijama Beograd nije znao; Petronijević: Na strani Radoičića nema odgovornosti

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić podneo je neopozivu ostaku na mesto potpredsednika te stranke. Kako se ističe u obraćanju javnosti koje je na konferenciji za novinare pročitao njegov advokat Goran Petronijević, Radoičić je zajedno sa svojim sunarodnicima 24. septembra došao na sever KiM u predelu sela Banjska, da bi, kako kaže, ohrabrio srpski narod sa tog područja u pružanju otpora teroru režima Aljbina Kurtija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.