Peti Festival Glas anđela - Tijana Jurić u Bajmoku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2019, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti Festival "Glas anđela - Tijana Jurić" u Bajmoku

Peti festival "Glas anđela – Tijana Jurić" biće održan danas u Sportskoj Sali u Bajmoku, sa početkom u 19 časova.

Ove godine centralni program Festivala će biti takmičenje dece do 16 godina u izvođenju tradicionalne muzike, u okviru kojeg će nastupiti 11 takmičarki.

Pobednica će poneti nagradu “Glas anđela’’ i devetomesečnu stipendiju, dar fondacije Tijana Jurić. Lepe nagrade očekuju i sve druge učesnice, i to je mali znak zahvalnosti toj deci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja se u ovom modernom dobu izdvajaju time što se bave istinskim vrednostima.

Učesnike će pratiti tamburaški orkestar “Branko Radičević” iz Rume, a program će voditi Vladimir Grbić, glumac subotičkog Narodnog pozorišta.

Na festivalu će nastupiti KPD Jedinstvo Eđšeg – Bajmok i KHD Desanka Maksimović – Celje, a nakon takmičarskog dela, publika će uživati u nastupu etno benda ’’Rocher’’.

Glavni sponzor petog festivala ’’Glas anđela’’ je dr Stevan Đorđević, predsednik Srpsko-slovenačkog društva “Desanka Maksimović” iz Slovenije.

Prisustvo celokupnom programu biće besplatno za sve posetioce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.