Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Okt.2023, 09:32

Pet godina Lidla u Srbiji: Investicija vredna 550 miliona evra

BEOGRADA – Pre tačno pet godina građani Srbije su po prvi put dobili priliku da zakorače u novootvorene Lidl prodavnice i uvere se u najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda iz Lidlovog pažljivo odabranog asortimana Od dolaska na tržište Lidl je u Srbiji investirao više od 550 miliona evra, izvezao srpske robe u vrednosti većoj […]
Vest Pet godina Lidla u Srbiji: Investicija vredna 550 miliona evra objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet godina Lidla u Srbiji: 3.300 zaposlenih Ii 30 miliona evra izvoza srpske robe

Izvor: Danas, 11.Okt.2023

Pre tačno pet godina otvorene su prve Lidl prodavnice u Srbiji. Od dolaska na tržište Lidl je ovde investirao više od 550 miliona evra, izvezao srpske robe u vrednosti većoj od 30 miliona evra i zaposlio više od 3.300 ljudi, saopštila je ova kompanija povodom godišnjice poslovanja na našem tržištu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.