Pepeljugine usne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepeljugine usne

Silikoni bi, makar što se tiče lica, mogli da odu u istoriju. Evropu sada "drma" groznica zvana "pepeljugine usne", a prave se tako što se ubrizga injekcija koja privremeno uvećava usta. Čarolija prestaje posle nekoliko sati, baš kao u bajci "Pepeljuga".

Ovaj trend je nastao u Velikoj Britaniji, gde tretman košta oko 30 funti, traje oko 15 minuta, a efekat punih usana šest do osam časova. Vrlo je popularan za svečanije prilike, kada dame žele da posebno lepo izgledaju, a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moraju da se izlažu opasnim poduhvatima.

Stručnjaci mu daju prednost u odnosu na silikone, jer je metoda bezbolna i ne ostavlja nikakve ožiljke, niti tragove posle "čarobnih" osam sati.

- Ne postoje posledice ovog tretmana, niti alergijske reakcije, jer se u usne ubrizgava prirodna supstanca, konkretno slani rastvor, od kojeg se sastoji naše telo - kaže doktor Džek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.