Pavlović sutra izlazi iz bolnice, ide u kućni pritvor

Izvor: Blic, 25.Feb.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović sutra izlazi iz bolnice, ide u kućni pritvor

Slobodan Pavlović sutra će završiti lečenje u bijeljinskoj bolnici, izjavio je direktor Bolnice “Sveti Vračevi” Siniša Maksimović.

- Pavlović je još u bolnici i dobro se oseća, a prema današnjem nalazu procenili smo da bi sutra mogao biti otpušten - rekao je Maksimović.

Pavlović je 17. februara zbog pogoršanog zdravstvenog stanja prebačen iz pritvorske jedinice u Bijeljini u bolnicu.

Sud BiH je 19. februara pritvor za Pavlovića i druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osumnjičene u slučaju Pavlović banke zamenio kućnim pritvorom.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH uhapsili su Pavlovića i ostale 11. februara po nalogu Tužilaštva BiH koje ih sumnjiči za pranje novca, zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja i falsifikovanje ili uništavanje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava. Pavlović je uhapšen u vezi sa dodelom kredita predsedniku RS Miloradu Dodiku za kupovinu vile na Dedinju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.