Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Jun.2023, 08:37

Pašić: Sve je spremno za polaganje male mature, danas test iz srpskog jezika

BEOGRAD – Pomoćnik ministra prosvete za predškolsko i osnovno obrazovanje Milan Pašić rekao je danas da je sve spremno za polaganje male mature koja počinje danas testom iz srpskog, odnosno maternjeg jezika u 9 časova, kao i da se finalne aktivnosti privode kraju. “Kalendarom je predviđeno da srpski odnosno maternji jezik bude sutra, u sredu […]
Vest Pašić: Sve je spremno za polaganje male mature, danas test iz srpskog jezika objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Evo kada se očekuje da će biti objavljena REŠENJA TESTA iz srpskog jezika

Izvor: Blic, 21.Jun.2023

Rešenja testa iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, koji osmaci polažu danas, trebalo bi da budu objavljeni danas posle 12 časova. "Blic" će, kao i uvek do sada, rešenje testova tokom sva tri dana male mature objaviti na svom sajtu čim ih objavi Ministarstvo prosvete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.