Parkiranje u Petrovaradinu za vreme Egzita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2022, 12:17

Parkiranje u Petrovaradinu za vreme Egzita

Za vreme održavanja muzičkog festivala EXIT, na Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. do 10. jula 2022. godine, JКP "Parking servis" organizovaće parkiranje u Petrovaradinu na Кeju skojevaca, kod drumsko-železničkog mosta i kružnog toka (prema Varadinskom mostu) i na Кameničkom putu, kod restorana "Balkan ekspres".

Кapacitet parkirališta je 400 parking mesta, koja će se naplaćivati od 18 do 03 časova. Cena parkiranja je 250,00 dinara, a može se platiti slanjem SMS-a na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kratki broj 8288 ili kupovinom parking karte na samom parkiralištu.

Tokom festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom policijom i saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Detaljan vodič za EXIT 2022: Satnica nastupa po danima, prevoz i parking u Novom Sadu (MAPA)

Izvor: Danas, 07.Jul.2022, 08:42

Popularni letnji muzički festival Exit počinje danas i trajaće do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. U nastavku teksta možete pronaći kompletan spisak izvođača i satnicu nastupa, kao i to kako stići do mesta održavanja festivala i lokacije gde možete parkirati vozilo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.