Parking servis obavlja redovno održavanje mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2021, 20:05

Parking servis obavlja redovno održavanje mesta

Prethodnih dana, mnoge sugrađane zabrinulo je to da li će parking mesta koja se obeležavaju, a koja do sada nisu naplaćivana, ući u zoniranje.

Već nekoliko dana radnici Parking servisa obeležavaju parking mesta na Limanima 1 i 2. To je redovno održavanje parkirališta, bez obzira na to što ta mesta nisu u zoni naplate.

Tom prilikom će, kažu, biti obeleženo 1.500 parking mesta na Limanu. Mnoge sugrađane, stanovnike tog dela grada brinulo je da li će parking >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesta, koja do sada nisu bila naplaćivana, ući u zoniranje.

Na Limanima je završen jedan deo obeležavanja parking mesta, za sada u ulicama Doktora Ivana Ribara, Blagoja Parovića i NA Bulevaru cara Lazara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.