Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parcela za slovenačku firmu

SREMSKA MITROVICA - Beogradska firma K.I.G.O, čiji je vlasnik slovenačka kompanija "BL-utrip", zakupila je građevinsko zemljište u Sremskoj Mitrovici na 99 godina, rekao je danas predstavnik te slovenačke firme.

Kako je Beti rekao menadžer Kompanije "Bl-utrip" Vladimir Podbrigar, Sremska Mitrovica ima izuzetan geografski položaj i sve nužne preduslove za izgradnju prodajno-servisnog centra.

Slovenačka kompanija je zastupnik najvećih evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proizvođača i distributera kranova i autodizalica.

U Sremskoj Mitrovici su od opštine zakupili parcelu od oko 1,4 hektara u Industrijskoj zoni "Voganjski put". "Do kraja godine izgradićemo prodajno-servisni centar za kranove i dizalice", kazao je Podbrigar. On je najavio da će u novom objektu biti posla za bar 100 radnika.

Predsednik Tima za infrastrukturni i privredni razvoj opštine Sremska Mitrovica Branislav Nedimović rekao je da će investitor i u narednom periodu imati svu podršku lokalnih organa vlasti kada je reč o efikasnom pribavljanju neophodne dokumentacije za gradnju. "Obećali smo 4.000 novih radnih mesta i taj prioritetni cilj ćemo ostvariti u naredne dve godine", dodao je Nedimović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.