Pančevo čeka rezultate kontrole ispravnosti vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo čeka rezultate kontrole ispravnosti vode

Pančevci od sinoć nemaju ispravnu vodu za piće i kuvanje pa se snabdevaju vodom iz desetak cisterni koje su raspoređene po gradu i selima koja su priključena na gradski vodovod. Upotereba je zabranjena zbog dvostruko veće koncentracije trihalometana u vodovodnoj mreži, hemijskog jedinjenja koje nastaje prekomernom dezinfekcijom i upotrebom hlora. Rezultati najnovihijih analiza očekuju se u nedelju do 12 časova.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voda ponovo nije za piće

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jun.2015

Voda u Pančevu od danas ponovo nije za piće i pripremanje hrane, ovog puta zbog pojave hemijskog jedinjenja trihalometana – saopštio je gradonačelnik Pavle Radanov na večerašnjoj sednici Štaba za vanredne situacije. On je dodao da će tokom noći biti raspoređeno pet cisterni sa čistom vodom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.